Comanda acum

vafa tort poza

vafa tort poza

Detalii

DETALII IMPORTANTE - mai jos sunt informatii utile si cateva raspunsuri la intrebarile frecvente

Jeleul din videoclip se trimite în mod GRATUIT şi DA, este absolut necesar, având rolul de a proteja vafa de umiditate mărind astfel perioada dintre decorarea tortului şi servirea lui. Nu în ultimul rând, vă ajută să porţionaţi tortul fără a-i strica aspectul, intensificând culorile vafei şi dându-i aspectul celui realizat de profesionişti.

2. Daca doriti sa fie imprimata poza preferata la o calitate foarte buna, atunci aceasta trebuie sa aiba o rezolutie minima de 800X600 pixeli

3.Se pot printa orice fel de fotografii, iar daca nu gasiti aici vafa preferata, nu ezitati sa o trimiteti la adresa de email vafetort@gmail.com

impreuna cu numele, nr de telefon, adresa si modalitatea de transport aleasa.

4. Personalizarea vafelor nu o vom mai face noi, de aceea, daca doriti orice vafa personalizata, ne-o puteti trimite in format .pdf si v-o printam cu mare drag !

5. O vafa A4 este potrivita pentru un tort de 3-maxim 5 kg, iar cele rotunde pentru un tort de 2 - maxim 3 kg.

6. In cazul in care nu folositi vafele imediat, atat ele cat si jeleul se pot pastra intr-un loc ferit de umezeala si lumina in ambalajul in care sunt expediate pana in momentul in care sunt folosite. Se pot pastra chiar si 8 saptamani - tot ce se poate intampla cu ele peste aceasta perioada este ca pot aparea fisuri pe suprafata vafei si nu va fi la fel de aspectuoasa.

7. De aici puteti comanda DOAR poze comestibile, NU si tortul. Tortuletul il faceti dvs acasa :-)

Multumim!

VAFE ICING / FONDANT

NOU !
IMAGINILE SE POT PRINTA SI PE ICING 23 RON / COALA A4 (acest tip de vafa se preteaza pentru torturile imbracate in fondant/pasta de zahar/ icing sau ganache - daca totusi doriti sa puneti imaginea pe un tort imbracat in frisca, aceasta se va topi in cateva ore, nefiind la fel de rezistenta ca cea din amidon cu jeleu)

Cum se aplica o vafa pe tort - video pas cu pas

CUM SE APLICA VAFA PE TORT

personalizare

Deoarece dorim sa va trimitem comanda în cel mai scurt timp, avem rugamintea sa ne trimiteti imaginea pe care o doriti printata, personalizata/prelucrata de dvs, dupa preferinta, fie in format pdf (de preferat) sau jpg/jpeg. In cazul in care doriti sa o prelucram noi prin personalizare cu mesaj sau mai multe imagini pe o coala, pretul este de 25 ron/coala la imaginile printate pe vafa cu gel sau icing (daca doriti imaginea prelucrata/personalizata pe vafa clasica fara gel este 20 ron/coala)
Va multumim pentru intelegere!

Wednesday 29 March 2017

Vafa/ poza pentru tort Elena din Avalor

Codul vafei este SUB imaginea pe care o doriti.

cod vafa V1454

cod vafa V1462

cod vafa V1461

cod vafa V1460

cod vafa V1459

cod vafa V1458

cod vafa V1457

cod vafa V1456

cod vafa V1455

No comments:

Post a Comment